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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
28/11/1994 |
Data da última atualização: |
28/11/1994 |
Autoria: |
KLOCK, U. |
Título: |
Qualidade da madeira de Pinus oocarpa Schiede e Pinus caribaea Morelet var hondurensis Barr e Golf |
Ano de publicação: |
1990 |
Fonte/Imprenta: |
Floresta, Curitiba, v.20, n.1/2, p.89-90, 1990 |
ISSN: |
0015-3826 |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Madeira; Pinus Caribaea; Pinus Oocarpa. |
Thesaurus Nal: |
wood. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00479naa a2200169 a 4500 001 1283534 005 1994-11-28 008 1990 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0015-3826 100 1 $aKLOCK, U. 245 $aQualidade da madeira de Pinus oocarpa Schiede e Pinus caribaea Morelet var hondurensis Barr e Golf 260 $c1990 650 $awood 650 $aMadeira 650 $aPinus Caribaea 650 $aPinus Oocarpa 773 $tFloresta, Curitiba$gv.20, n.1/2, p.89-90, 1990
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
24/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. S.; SILVA, J. B. G. D.; PEREIRA, L. F. P.; BENASSI, M. T. |
Afiliação: |
CÍNTIA S. G. KITZBERGER, IAPAR/UEL; MARIA B. S. SCHOLZ, IAPAR; JOÃO B. G. D. SILVA, Centro Tecnológico Cocari; LUIZ FILIPE PROTASIO PEREIRA, SAPC; MARTA T. BENASSI, UEL. |
Título: |
Green coffee beans composition, roasted coffee and beverages characteristics: diversity between arabica cultivars. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 107 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Several genetic crosses result in different green beans composition which coupled with cultural practices, climatic and post-harvest conditions contribute to define the roasted coffee and beverages characteristics. The relationship between the composition of green beans and the characteristics of roasted beans and coffee brews for traditional cultivars (Bourbon, Catuaí and Icatu) and artificial crosses (Iapar 59, IPRs 97, 98, 99, 100, 101, 102 103, 104, 105, 106, 107 and 108) were studied. |
Palavras-Chave: |
Coffee. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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